Ζουν ανάμεσα μας

Ο τελικός κυπέλλου για το μπάσκετ πέρασε στην ιστορία.
Η ομάδα αγωνίστηκε με πάθος, οι παίκτες προσπάθησαν, ο κόουτς τους εμψύχωνε και προσπαθούσε να βρει λύσεις και ο Τεόντοσιτς έφαγε μια τεχνική ποινή για γελοιοποίηση του αθλήματος...
Τα ίδια και τα ίδια για μια ακόμη φορά, θα μου πείτε, ναι μα ο αντίπαλος δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα, είχε τρομερή ευστοχία από την περιφέρεια, ατού του Ολυμπιακού όπως ο Μάτσας, ο Τζάκσον δεν συμμετείχαν ενεργά στο παιχνίδι...ΝΑΙ, ΝΑΙ και ΝΑΙ.
ΟΜΩΣ αυτός ο αντίπαλος, ο μεγάλος αντίπαλος που δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω την αξία του μέσα στο παρκέ και δυστυχώς ούτε την εξουσία του έξω από αυτά, κατάφερε να κερδίσει στα σημεία με κάποιες γκρίζες ασίστ.
Πέρυσι είχαμε την εφεύρεση του no call, δηλαδή την επίσημη παραδοχή φάουλ που δεν καταλογίζεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, άσχετα αν ΑΥΤΟ το φάουλ έκρινε ένα πρωτάθλημα και τώρα μια άλλη απόφαση-εφεύρεση των γκρίζων που λέει και ο Δημοσθένης.
Ένα καταφανέστατο επιθετικό φάουλ, δόθηκε ανάποδα ως τεχνική ποινή και μάλιστα ως διακωμώδηση του αθλήματος. Ά ρε άμοιρε Νεϊσμιθ τι άλλο θα ακούσουμε...
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση: "Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν κάποιοι ότι κάτι πρέπει ν' αλλάξει στον αθλητισμό. Όταν χάνεις πρέπει να το κάνεις μέσα στο γήπεδο και όχι από εξωτερικούς παράγοντες. Το έζησα πέρυσι και δεν θέλω να το ζήσω και φέτος. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, αν και κατά τη διάρκεια του ματς βελτιώθηκαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα"
Τελικά ο Τεόντοσιτς γελοιοποίησε αυτό το άθλημα ή μήπως αυτοί οι γκρίζοι που Ζουν ανάμεσα μας; Ξέρετε σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λιακόπουλου, οι γκρίζοι είναι οι υποτακτικοί δούλοι των Νεφελίμ τους οποίους δεν γνωρίζουμε, αντίθετα τους άλλους γκρίζους που στερούν το δικαίωμα της νίκης από μια ομάδα τους οποίους σαφώς και γνωρίζουμε όπως και τα αφεντικά τους.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ζήσει ο Ολυμπιακός με αυτή την κατάσταση, να θεωρεί ως δεδομένη τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά των αρμόδιων οργάνων και αρχών, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν συμφέροντα και κέντρα αποφάσεων ή ακόμα και "καλοθελητές" που θα προσέλθουν έρποντας με σκοπό να προσφέρουν λύσεις. Είμαι σίγουρος πως οι Αφοί Αγγελόπουλοι δεν θέλουν να καταντήσουν τον Ολυμπιακό σαν τα μούτρα κάποιων άλλων σκοτεινών αδερφάτων, σίγουρα κάνουν το αγροτικό τους τώρα και όπως φαίνεται υπάρχει και συνέχεια...
RedArmy