Η αθόρυβη επιστροφή του Big Sofo!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ευχάριστη είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν επιστροφή του "Big Sofo" στο παρκέ. Έπειτα από οκτώ μήνες απουσίας και τα όσα μύρια τράβηξε ο παίκτης είτε από δική του υπαιτιότητα, είτε από αδιαφορία τρίτων, ο Sofo μπήκε μέσα στο παρκέ και σάρωσε τα πάντα. 11 πόντοι σε 12 λεπτά, μα αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ίσως περισσότερο από την ίδια την εμφάνιση, είναι ο ενθουσιασμός του κόσμου, το ζεστό χειροκρότημα και ο διάθεση του παίκτη να παίξει μπάσκετ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι μοναδικός, έχει την δυνατότητα να μετατρέψει έναν παίκτη σε γίγαντα, φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να γίνει με έναν πραγματικό γίγαντα.
Θα πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα σε όλους όσους αγωνίστηκαν και για την αθόρυβη, δίχως τυμπανοκρουσίες επιστροφή του. Διοίκηση που θα μπορούσε να του είχε κρεμάσει το δελτίο αλλά έδειξε υπομονή και επιμονή για να μην χαθεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό μπάσκετ, και προπάντων να μην κινδυνεύσει η υγεία του αθλητή, το προπονητικό team που τον αγκάλιασε, τον στήριξε και του έδωσε να καταλάβει πως ανέκαθεν ήταν και θα είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και φυσικά τον ίδιο τον Σοφοκλή που έκανε έναν αγώνα, έδειξε τον επαγγελματισμό του κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή, του κόσμου, αλλά και του ίδιου του εαυτού. Η ευθύνη πλέον είναι σε όλους μας, κόσμο, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο έτσι ώστε ο παίκτης να δείξει όλο το ταλέντο του σε βάθος χρόνου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους προετοίμαζαν την επιστροφή του αθόρυβα και παρά τα όσα διάφοροι "γνωστοί μας άγνωστοι" τηλεσχολιαστές που ισχυρίστηκαν ότι ο Γιαννάκης χρησιμοποίησε τον Σοφοκλή επειδή δεν είχε πολλές λύσεις, είναι μάλλον αστείο, ειδικά για έναν τέτοιο αγώνα.
Ίσως να χάλασε η "μαγιονέζα" γιατί δεν είχαν την αποκλειστική είδηση. Δεν έχει και τόσο σημασιά...Αυτό που θα πρέπει να γίνει όμως, είναι να προστατευτεί ο Σοφοκλής γιατί είναι σίγουρο πως θα τον πλησιάσουν διάφοροι πάντα με "φιλικές" προθέσεις. Δεν θα ήθελα να ρίξω σκοτάδι όμως σε μια όμορφη λαμπερή επιστροφή. Ο Σόφο επέστρεψε, ο κόσμος τον χειροκρότησε και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ΄όλα!
RedArmy