Η πιο κρίσημη μάχη θα δωθεί στην Μόσχα

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε εχθές για να ταξιδέψουμε στην Μαδρίτη, όμως ήταν φανερό πως η ομάδα έμεινε από γκάζι μετά το δεύτερο δεκάλεπτο. Στην πρώτη περίοδο η ομάδα έτρεχε με τα χίλια, ήρθαν και τα δυο φάουλ του Βασιλόπουλου και το σκηνικό ανατράπηκε άρδην.
Ο πληγωμένος εγωϊσμός των Ρώσων τους πείσμωσε και βρήκαν την ευκαιρία για να γυρίσουν το παιχνίδι, να πετύχουν τρίποντα από το πουθενά και να κάνουν σμπαράλια το ηθικό και την άμυνα της ομάδας. Από τους 15 πόντους που δεχθήκαμε στην πρώτη περίοδο μέχρι τους 27 που πέτυχαν οι Ρώσοι στην δεύτερη, υπάρχει μεγάλη διαφορά και σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία η απουσία του Βασιλόπουλου.

Θα σταθώ όμως στις δηλώσεις του κόουτς:



100% Bαφής"Σήμερα είδαμε μία ομάδα να θέλει πάρα πολύ να κερδίσει, την δική μου, χωρίς όμως να μπορέσει να χειριστεί αυτό το "θέλω" με υπομονή και μία πολύπειρη ομάδα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντί τους, στο επόμενο ματς. Κέρδισαν δίκαια, αλλά ο επόμενος θα είναι κάτι διαφορετικό γιατί θα μάθουμε πολλά από τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκαμε το αποψινό παιχνίδι. Η εμπειρία νίκησε αλλά συνεχίζουμε και έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε".

"Όταν δεν έχεις διαχειριστεί πάρα πολλά τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο. Πάντα πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και να έχουμε ηρεμία. Ακόμα δεν έχουμε μάθει να μην κοιτάμε το σκορ. Μάθαμε κάτι απόψε και νομίζω ότι θα μας χρησιμεύσει στη συνέχεια".

Σε ερώτηση σχετικά με το σύστημα των πλέι οφ, απάντησε: "Προσωπικά νομίζω ότι οι επαγγελματικές ομάδες είναι φτιαγμένες για να παίζουν κάθε δύο μέρες καλά παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς".

Κανένας δεν περιμένει να κάνει θαύματα ο Γιαννάκης, κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει πως τα παιδιά δεν έχουν θέληση. Ο κόσμος το γνωρίζει αυτό, όπως γνωρίζει και την αξία του αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα. Πέρισυ η ΤΣΣΚΑ πήρε το διπλό με περίπατο, ενώ οι αγώνες με τη Ταού έμοιαζαν με παρωδία. Φέτος στους τέσσερις αγώνες με εμάς οι Ρώσσοι έχουν δυο ήττες. Η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να τους κερδίσει και τίποτα δεν μπορεί να προδικαστεί πριν την λήξη του πέμπτου αγώνα στην Μόσχα. Εκεί θα κριθούν τα πάντα.
RedArmy