Νέα εποχή για τον μπασκετικό θρύλο με τους Έρτσεκ, Βούϊσιτς, Παπαλουκά.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, οι φίλαθλοι του μπασκετικού Ολυμπιακού, θα πρέπει να πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Δεν είναι και λίγο άλλωστε η ομάδα να κάνει τόσο σημαντικές μεταγραφές.
Η αρχή έγινε με τον Έρτσεκ, όπου έπειτα από το "φιάσκο" του Αντώνη Φώτση, η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και απέκτησε έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη. Η αξία του στους μυημένους μπασκετικούς είναι γνωστή και παίζει σε μια θέση που ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα εδώ και χρόνια.

Και ενώ άπαντες περίμεναν τις εξελίζεις με τον Λάζο, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ ως μπασκετμπολίστα, έγινε το δεύτερο μπαμ, και τι μπαμ δηλαδή με τον Βούισιτς, έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο σέντερ της Ευρώπης. Πλέον ο Ολυμπιακός διαθέτει μια από τις ισχυρότερες front Line με τους Βούισιτς, Big Sofo στα καλά του, τον Ιαν Βουγιούκα που επιστρέφει και φυσικά τον Μπορούση.



Σήμερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με την μεταγραφή του Teo. Ενός παίκτη που είναι ικανός να αλλάξει ισορροπίες, να μεταμορφώσει μια ομάδα σε άμυνα και επίθεση, του αθλητή που βγήκε ως κορυφαίος μπασκετμπολίστας το 2006 στην Ευρώπη, του Αθλητή που βγήκε κορυφαίος αθλητής στην Ρωσία για δεύτερη χρονιά και εκεί και αν έχουν αθλητές και αθληταράδες.
Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με τον Μάτσας, ούτε με τον Χάπερλιν, έχω την εντύπωση πως αυτές οι δυο περιπτώσεις αλληλοσυνδέονται, μου κάνει όμως εντύπωση η σφόδρη επιθυμία του Χάπερλιν να παίξει με την φανέλα του Ολυμπιακού, πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση...
RedArmy