Όπου ακούς πολλά κεράσια..

Πολύ κουβέντα έχει γίνει τελευταία για τον Σέρτζιο Αλμιρόν, της Γιουβέντους. Σε σημερινό δημοσίευμα το Transfermark έχει σχεδόν σίγουρη την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, μάλιστα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής θα συζητήσει με το συγγενικό του περιβάλλον για να μετακομίσει στην Ελλάδα και πως ο Ολυμπιακός με την Γιουβέντους τα έχουν βρει σε όλα. 600.000ευρώ το 50% της αποζημίωσης του ποδοσφαιριστή το οποίο θα καταλάβει ο Ολυμπιακός και ρήτρα με οψιόν αγοράς 7-8εκάτ.ευρώ.
Σίγουρα η απόκτηση ενός τέτοιο ποδοσφαιριστή ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, όμως αίσθηση μου είναι πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του, εάν και εφόσον πάει κάτι στραβά με την περίπτωση του Φερνάντο Μπελούτσι. Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες, πέρι ενδιαφέροντος της Inter, περί διαφοράς στο οικονομικό κλπ. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή που δίνει τα πιο κρίσημα ματς για το πρωτάθλημα είναι να ακούει γκρίνιες από την εξέδρα. Σε περίπτωση λοιπόν που οι Αργεντίνοι ζητήσουν τον "ουρανό με τα άστρα" ή οι πειραιώτες ανακαλύψουν πως όλη η ιστορία με τον Μπελούσι ήταν ένα άνοστο παιχνίδι του Ζάχαβι, φροντίζουν να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα με τον Αλμιρόν. Πραγματικά δύσκολη περίπτωση για έναν ποδοσφαίριστή που είναι αμφίβολο να αφήσει τα σαλόνια του καμπιονάτο και την αίγλη του Ιταλικού πρωταθλήματος για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα.
Αντίθετα με τον Μπελούτσι, που βλέπει ως ένα άλμα στην καριέρα του την μετακίνηση του σε ευρωπαϊκη ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, ο Αλμιρόν που έκανε το μεγάλο άλμα το καλοκαίρι στην μεγάλη κυρία του καμπιονάτο ίσως το δει για "πισογύρισμα". Το σίγουρο είναι πως η Γιουβέντους δεν τον θέλει αυτή την εποχή στο ρόστερ της αφού κινείται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που παίζει στην ίδια θέση με τον Αλμιρόν...
Θα δούμε...το πιθανότερο είναι σε λίγες ώρες να γνωρίζουμε τι μέλλει γένεσθε με τις δυο περιπτώσεις.
RedArmy.